Loading...
 
Ugens Pose
Vagtplaner
Nyt medlem


 

Velkommen til KBHFF's wiki

I daglig tale kalder vi det bare for wikien. Her finder du det meste om foreningen. Find først og fremmest vagtplaner, pakkeseddel (ugens pose), mødereferater og diverse vejledninger. Læs også om hvordan fødevarefællesskabet er organiseret, og find kontaktoplysninger på dem, du skal have fat på. Wikien er et åbent online leksikon primært for medlemmer af foreningen, men wikien er også åben for alle andre at dykke ned i.

Det sker

I kalenderen samler vi aktiviteter og møder der foregår forskellige steder i foreningen. Du er altid velkommen til at kontakte de ansvarlige og engagere dig hvis du er interesseret.
Se hele vores kalender her

Start End Name
2019-09-30
19:00

21:00
Koordineringsmøde

Så er det igen tid til koordineringsmøde, hvor arbejdsgrupperne mødes og snakker om opgaver, projekter og udfordringer der går på tværs af fødevarefællesskabet. Et af de vigtigste punkter er nedsætning af arbejdsgruppe til årets avlermøde. Hvis du er nysgerrig kan du læse vores drejebog for planlægning og afvikling af avlermøder, som kan downloades under KBHFF filer nederst i den grønne menu til venstre.

Her er link til mødedokumentet koordineringsmøde 30.09-2019

Vi starter med fællesspisning, da de fleste arbejdsgrupper har møde...

2019-10-09
17:30

18:30
Intro-møde Amager

Add Event

Om Københavns Fødevarefællesskab

Københavns Fødevarefællesskab (KBHFF) er en medlemsdrevet indkøbsforening, som handler direkte med lokale økologiske og biodynamiske avlere for at sikre høj kvalitet til fair priser for medlem såvel som for producent. Nyheder og meget anden information finder du på vores hjemmeside, hvor du kan finde vores grundprincipper.