Loading...
 
Ugens Pose
Vagtplaner
Nyt medlem


 

Velkommen til KBHFF's wiki

I daglig tale kalder vi det bare for wikien. Her finder du det meste om foreningen. Find først og fremmest vagtplaner, pakkeseddel (ugens pose), mødereferater og diverse vejledninger. Læs også om hvordan fødevarefællesskabet er organiseret, og find kontaktoplysninger på dem, du skal have fat på. Wikien er et åbent online leksikon primært for medlemmer af foreningen, men wikien er også åben for alle andre at dykke ned i.

Det sker

I kalenderen samler vi aktiviteter og møder der foregår forskellige steder i foreningen. Du er altid velkommen til at kontakte de ansvarlige og engagere dig hvis du er interesseret.
Se hele vores kalender her

Start End Name
2019-11-25
17:00

21:00
Koordineringsmøde

Så er det igen tid til koordineringsmøde. Der er 3 store emner der rører sig i KBHFF i denne tid; avlermødet 28/11, nyt fælleslager og sidst men ikke mindst diskussion om Fælleskoordinatorens forslag om at forsøge at forbedre KBHFF's økonomi, ved at tilbyde "ikke-medlemmer" at købe varer, herunder restauranter/kantiner/mm.

Her er link til mødedokumentet: http://kbhffwiki.org/tiki-index.php?page=koordineringsmoedet

2019-11-28
16:46

21:00
Avlermøde

Vær med til Københavns fødevarefællesskabs (KBHFF) årlige møde med avlere og leverandører. I år er mødet åbent både for medlemmer af KBHFF og andre interesserede.

Her kan du møde nogle af de mennesker der er frivillige i KBHFF og dem som sørger for at levere lækre grøntsager til KBHFF hver onsdag. Du kan høre mere om foreningen og det er også på dette møde at kimen til det kommende grøntsagsår lægges.

Kort fortalt bliver det en aften, hvor vi snakker, vi spiser og drikker og vi hygger os, samtidig med at indkøbsgruppen, sammen med avlerne, får lagt planer for det kommende år.

Dem der er nysgerrige efter at læse mere om KBHFF kan besøge vores hjemmeside på www.kbhff.dk

Medlemmer af KBHFF kan melde sig til ved at klikke her

Der er også lavet en Facebookevent til begivenheden

Vi holder avlermødet hos restaurant Evoo i Huset i Magstræde på Rådhusstræde 13. 1 th, indre by.

2019-12-10
17:30

18:30
Intromøde KBHFF Amager

Add Event

Om Københavns Fødevarefællesskab

Københavns Fødevarefællesskab (KBHFF) er en medlemsdrevet indkøbsforening, som handler direkte med lokale økologiske og biodynamiske avlere for at sikre høj kvalitet til fair priser for medlem såvel som for producent. Nyheder og meget anden information finder du på vores hjemmeside, hvor du kan finde vores grundprincipper.