Loading...
 
Ugens Pose
Vagtplaner
Nyt medlem


 

Velkommen til KBHFF's wiki

I daglig tale kalder vi det bare for wikien. Her finder du det meste om foreningen. Find først og fremmest vagtplaner, pakkeseddel (ugens pose), mødereferater og diverse vejledninger. Læs også om hvordan fødevarefællesskabet er organiseret, og find kontaktoplysninger på dem, du skal have fat på. Wikien er et åbent online leksikon primært for medlemmer af foreningen, men wikien er også åben for alle andre at dykke ned i.

Det sker

I kalenderen samler vi aktiviteter og møder der foregår forskellige steder i foreningen. Du er altid velkommen til at kontakte de ansvarlige og engagere dig hvis du er interesseret.
Se hele vores kalender her

Start End Name
10:00
14:00
Havedag på fællelageret

IMG 2557 Kære fødevarefæller

Vores nye fælleslager ligger på Hotel og Restaurantskolen i Valby. Det er en skole i rivende udvikling og det er i den grad et spændende sted at være en del af, både for KBHFF og vores avlere. På skolen er der en stor køkkenhave og en flink gartner der hedder Liv. Jeg har talt med hende om at der er en del grøntsager, der først er høstklar efter eleverne er taget på sommerferie, og der er også en masse der skal luges og gøres før hun går på ferie og derfor vil vi invitere jer til at komme og hjælpe med haven en dag i 4 timer. Til gengæld kan I, ud over at se vores nye dejlige sted, også fylde en KBHFF pose med grønt og en kondikasse med krydderurter. Skolen byder på kaffe og kage, men I skal selv hav en madpakke med til frokostpausen. Arrangementet finder sted d. 7/7 kl. 10 - 14

Der er kun plads til 7 personer, så det er først til mølle. I kan tilmelde jer her


Add Event

Om Københavns Fødevarefællesskab

Københavns Fødevarefællesskab (KBHFF) er en medlemsdrevet indkøbsforening, som handler direkte med lokale økologiske og biodynamiske avlere for at sikre høj kvalitet til fair priser for medlem såvel som for producent. Nyheder og meget anden information finder du på vores hjemmeside, hvor du kan finde vores grundprincipper.