Loading...
 
Ugens Pose
Vagtplaner
Nyt medlem


 

Velkommen til KBHFF's wiki

I daglig tale kalder vi det bare for wikien. Her finder du det meste om foreningen. Find først og fremmest vagtplaner, pakkeseddel (ugens pose), mødereferater og diverse vejledninger. Læs også om hvordan fødevarefællesskabet er organiseret, og find kontaktoplysninger på dem, du skal have fat på. Wikien er et åbent online leksikon primært for medlemmer af foreningen, men wikien er også åben for alle andre at dykke ned i.

Det sker

I kalenderen samler vi aktiviteter og møder der foregår forskellige steder i foreningen. Du er altid velkommen til at kontakte de ansvarlige og engagere dig hvis du er interesseret.
Se hele vores kalender her

Start End Name
17:00
19:00
Distributionsgruppemøde
Så er der distributionsgruppemøde igen, hvor en repræsentant fra hver afdeling mødes og deler erfaring og løser opgaver. Mødedokument
18:30
21:30
Koordineringsmøde

Så er der igen koordineringsmøde, hvor vi håber at se en masse repræsentanter fra de fællesarbejdsgrupper og evt. almindelige medlemmer af foreningen til at lægge retningen for den næste tid i KBHFF.

I er meget velkomne til at føje punkter til dagsordenen her:

Mødedokument

Vi kan mødes allerede k. 18:30 og gøre klar til fællesspisning. Alle tager en lille ret med - det plejer at være så lækkert og hyggeligt!

17:00
18:00
Intromøde/Intro meeting Østerbro

Intromøde for alle der er interesserede i at blive medlem af KBHFF Østerbro. // Intro meeting for everyone interested in joining KBHFF Østerbro.


Add Event

Om Københavns Fødevarefællesskab

Københavns Fødevarefællesskab (KBHFF) er en medlemsdrevet indkøbsforening, som handler direkte med lokale økologiske og biodynamiske avlere for at sikre høj kvalitet til fair priser for medlem såvel som for producent. Nyheder og meget anden information finder du på vores hjemmeside, hvor du kan finde vores grundprincipper.